• Luceafarul Sibiu - Campionatul LUCEAFARUL

 • Luceafarul Sibiu - Campionatul LUCEAFARUL

 • Luceafarul Sibiu - Campionatul LUCEAFARUL

 • Luceafarul Sibiu - Campionatul LUCEAFARUL

 • Luceafarul Sibiu - Campionatul LUCEAFARUL

 • Luceafarul Sibiu - Campionatul LUCEAFARUL

 • Luceafarul Sibiu - Campionatul LUCEAFARUL

 • Luceafarul Sibiu - Campionatul LUCEAFARUL

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Recital sibian la miniEURO 2015

Evolutie de exceptie a celor doi concitadini ai nostri GABRIEL TANASE si MIRCEA POPA, pentru care locul I a devenit o obisnuinta atat in confruntarile nationale cat si in cele internationale.

Felicitari baieti, suntem mandri de voi

Romania a inscris la Campionatul European de minifotbal din Croatia 18 goluri, din care 4 apartin lui Mircea Popa, jucator al echipei Iuventus Sibiu - campioana nationala en-titre - si 4 goluri ale lui Gabriel Tanase, recomandat de noi ca cel mai bun jucator de minifotbal, jucator al echipei Marca Inregistrata Sibiu.

La Europeanul de minifotbal din Croatia Romania incheie faza grupelor cu 3 victorii si intra in partidele eliminatorii cu un moral foarte bun. Sa nu uitam ca Romania a castigat Campionatul European de cinci ori.

FAZA GRUPELOR

Romania 1-0 Scotia

 

Romania 2-0 Serbia

 

ultimul meci - Romania 3-0 Bulgaria. Marcatori:

 • Gabriel Tanase marcheaza pentru 2-0 in min.6 (video 0:18 si 0:24)
 • Mircea Popa marcheaza din lovitura libera in min.1 (video 0:02 si 0:07)
 

OPTIMI DE FINALA - Romania 2-0 Israel

 • Gabi Tanase deschide scorul in minutul 14 pentru echipa Romaniei.

SFERTURI - Romania 4-1 Slovenia.

 • Gabi Tanase inscrie la scorul de 1-1 si aduce Romania in avantaj.

Romania va juca finala CE de minifotbal, dupa ce a trecut la loviturile de departajare de Cehia. Scorul dupa timpul regulamentar a fost 1-1.

Mentalitate de invingatori, determinare, hotarare, curaj, siguranta si cei doi bravi jucatori din Sibiu conduc echipa reprezentativa in finala punctand la penalty-uri impotriva echipei Cehiei.

 

FINALA CAMPIONATULUI EUROPEAN - Romania 5-1 Croatia

 • Popa Mircea jucatorul echipei Juventus Sibiu Campiona nationala suteaza precis si Romania conduce cu 2-0 in finala (video 0:47, 0:52, 0:57).
 • Popa Mircea prezent in toate fazele meciului inscrie al doi-lea sau gol in finala.
 • Gabi Tanase provenit de la Marca Inregistrata Sibiu inscrie unul dintre cele mai frumoase goluri ale CE Croatia.

Scorul final Romania-Croatia 5-1 si trei goluri marcate de jucatorii din Sibiu iar Romania devide pentru a sasea oara campioana continentala.

Golurile din finala

 

JUVENTUS CAMPIOANA NATIONALA A DOUA OARA

Dupa un an de absenta absolut nemeritata Juventus isi recastiga trofeul de campioana a Romaniei. Despre conditiile in care Juventus a fost inlaturata din competitiile nationale in decursul anului 2014 s-a scris, vorbit mult insa dupa redobandirea titlului nu se va mai putea spune decat ca putem sa-i admiram pe cei care au reusit aceasta desi recunostinta celor care propovaduiesc minifotbalul nu se arata absolut deloc.

Intr-o lume ostila si neprietenoasa (oare unde sunt valorile conceptuale ale intregului sistem creat pentru minifotbalisti?) Juventus invinge fara drept de apel si isi scrie propria istorie.

Daca Juventus domina autoritar competitiile interne si isi regaseste un singur jucator la echipa nationala ar fi imperios necesar creata o intrecere in care echipa sa-si arate valoarea internationala (model Champions League).


MARCA INREGISTRATA

A doua echipa sibiana care a acces la turneul final de la Arad a lasat o impresie dintre cele mai bune prin evolutia lor. Impreuna cu sora ei mai titrata (Juventus) au invins echipa Design Construct Brasov care a fost invitata sa castige un turneu de 7 echipe tocmai din Vatra Dornei pentru a accede la finala anuala ale Campionatului National. In componenta acesteia se numarau 7 jucatori din Nationala Romaniei (dar nici o performanta la nivel national).

O serie de inexactitati si chiar adversitati din partea arbitrilor delegati de FMR au facut ca cea de-a doua echipa a orasului nostru sa nu intre in careul de asi.


Pentru tot ce au facut pentru orasul lor un singur cuvant
Respect Juventus Sibiu
Respect Marca Inregistrata

AS HERMANNSTADT

Echipa AS Hermannstadt a reprezentat campionatul Luceafarul si orasul Sibiu la cupa Firmelor faza nationala. Intr-o totala neinspiratie organizatorica echipa noastra nu a reusit decat locul IV, onorabil totusi pentru prima participare la un turneul final.

Plina de mari ambitii se anunta deja ca o a treia forta in Campionatul Luceafarul 2015-2016.


sigla Luceafarul
sigla FRM
Juventus Sibiu
Performanta si traditie

citeste ce s-a scris in presa

Scoala de fotbal Nicolae Grigore

siglaZenith.png

Scoala de fotbal
"Nicolae Grigore" Sibiu

Club Sportiv "ZENIT SIBIU"
Tel: 0723793709, 0722212123
Email: grignick@yahoo.com